zondag 12 februari 2017

REVOLTE

Natuurlijk moeten wij vaderlandslievende mensen ons niet gedragen als linkse kraakjunks en net als in Amerika na de winst van Trump auto's in brand steken, mensen molesteren, winkels beroven en rellen. Wij hebben WEL beschaving en geen drugsmisbruik als verzachtende factor die linkse advocaten zullen uitmelken en door D'66 rechters mild zal worden bestraft. Geloof me, ons zouden ze wel aanpakken.

Toch ben ik het wel eens met Wilders zijn oproep tot een revolte als ze miljoenen kiezers zullen negeren. Een revolte namelijk kan heel goed vreedzaam. Het is tijd om een systeem dat ons niet respecteert, nee zelfs niet accepteert, van binnen uit om zeep te helpen. In de eerste plaats door keer op keer de straat op te komen, geweldloos om links te laten zien hoe het ook kan (zou moeten). Maar we kunnen meer doen. Zomaar wat munitie voor de vaderlandslievende kiezer die het zat is.

-Vakbond FNV haat Wilders en de PVV. Keer op keer wordt een dame als Fleur Agema, die toch een heel sociaal hart heeft voor ouderen en de zorg, door ze buitengesloten. Wilders stemmers zijn dan weer welkom om de vette kas van deze bond te spekken. Zeg als we weer worden geschoffeerd na 15 maart uw lidmaatschap op. Wordt desnoods CNV lid (die in ieder geval niet openlijk uitsluiten) of sluit een rechtsbijstandsverzekering af als het u daarom gaat. EN UW BELASTINGFORMULIER INVULLEN KAN U DAN GEWOON GRATIS LATEN DOEN DOOR...DE BELASTINGDIENST. Wordt het overigens niet hoog tijd voor een vaderlandslievende vakbond?

-Veel loterijen, de postcodeloterij voorop, steunen links(radicale) clubs die zelfs connecties met een Volkert van de Graf niet kunnen ontkennen. Militante milieuclubs, Amnesty International, vluchtelingenindustrie (waarom zou ik het maffia noemen) enzovoorts. Zeg uw lidmaatschap op.

-De overheid die ons negeert is wel wettelijk verplicht ons inzage te geven in hun wanpraktijken middels de wet openbaarheid bestuur. Laat ze dit keer op keer doen.

-Links uitschot roept nu al op om net als in de VS vaderlandslievende mensen te weren in hun horeca gelegenheden en winkels. Laten we ze een handje helpen. Koop gewoon waar u wilt en welkom bent. Maar waarom eigenlijk niet in die kroeg, restaurant of winkel waar u weet dat men net als ons denkt of ons tenminste respecteert? En dus niet bij (vele) marxisten. Het uitschot maakt de fout om te denken dat de vele miljoenen kiezers uit het midden die niet op een PVV stemmen het een zier interesseert dat hun klant en leverancier dit wel doet. Maar op een klein clubje extremisten na zal dit niet het geval zijn (zoveel marxisten zijn er tenslotte niet meer). Handel is handel. Maar door de uitsluiting zullen wij wel een grotere verbondenheid voelen. En ook als consument wat kunnen betekenen. DOE DIT !!!!!!!!

Natuurlijk zijn dit maar enkele dingen. Heb ook nog wat munitie achter de hand waar ik met dank aan D'66 magistratuur niet openlijk toe op mag roepen op het web. Ook andere inbreng, de uwe, is meer dan welkom. Wij zijn met miljoenen. Een onzichtbaar rijk binnen een gemankeerd land.

WE GAAN HET ZE ERG MOEILIJK MAKEN !!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten