donderdag 12 mei 2016

LACHEN MET LINKS DEEL 4: ANNE-FLEUR DEKKER (@ANNEFLEURDD)


Sinds een hele tijd moet ik altijd erg lachen om de uitspattingen van naïviteit van ene Anne-Fleur (die naam….) Dekker. Extreem gelukszoeker vriendelijk. Extreem anti vaderlandslievendheid. Extreem links als goede samenvatting. Vervolgens schelden veel rechtse mensen haar de huid vol en hopen dat ze verkracht wordt door haar knuffelvreemdelingen. Wat ook weer lekker rolbevestigend werkt natuurlijk. Alsof ze het erom doet. Maar wie daarin trapt verdient ook niet beter. Haar twitter naam annefleurdd roep gelijk al vraagtekens op. Mevrouw demonstreert graag in bikini en het slaat in ieder geval niet op haar voorgevel lijkt me. Overigens heb ik niets tegen functioneel naakt of halfnaakt demonstreren. Ik zie dat liever als “de gillende boerka’s”.

Neem ik het kind kwalijk dat ze links is? Geenszins. Een wijs iemand zei ooit dat jonge mensen die niet links zijn geen hart hebben maar volwassen mensen die niet rechts zijn geen hersens. In tegenstelling tot mensen als John Sonnemans (@mensextremist) die in de waanzin zijn blijven hangen heeft het op zich dus wel wat aandoenlijks zo’n meisje. En eerlijk is eerlijk tussen de verslaafde kraakjunk wijven, in vele haarkleuren voorkomende feministische padden en verlopen hippie krengen is het nog appetijtelijk ook. Die kraakjongens willen ook wat maar hebben de pech geen arme vluchteling te zijn. Dus die komen niet verder dan handje vasthouden op weg naar de demonstratie.

Want demonstreren doet Anne-Fleurtje graag. Vooral tegen enge Geert. En vluchtelingen opvangen in Amsterdam. Daarnaast heeft onze jongedame een avontuurlijk karakter. Als een ware Suske en Wiske (zonder mannelijke tegenspeler) gaat ze arme zielen (die duizenden euro’s te verhapstukken hadden) “redden”. Anne Fleur en de bootvluchtelingen, ik zie de strip al voor me. Hierna wellicht “Anne-Fleur en de hitsige Eritreeërs” en “Anne-Fleur en de droogstaande Syriërs”. In het kamp in Calais was ze als we een en ander voor waar moeten aannemen gelijk bevorderd. Zal wel vergelijkbaar zijn met de veegstreep die menig Nederlands dienstplichtig soldaat ooit veroverde.

Op het eerste gezicht lijkt dit huppeltrutje een onschuldig groenlinks muurbloempje zoals er zovelen zijn. Maar er lijkt toch meer aan de hand. Recentelijk was ze helemaal wild van de theorie dat als de IS inderdaad duidelijk islamitisch is dan ook de KKK christelijk zou zijn. Een gemene aanval op een geloof. Waar de IS de koran (toch het hoofd sprookjesboek van de moslims) heel letterlijk neemt (noot 1) nemen de verklede jokers van een KKK de bijbel juist niet letterlijk (noot 2). Nou heb ik geen zak met het christendom en mogen de laatste drie letters van het woord wat mij betreft uitvergroot maar deze laffe vergelijking lijkt opzettelijk gedaan om onschuldige mensen te kwetsen. En dat is niet aandoenlijk maar vals.

Waar Anne-Fleur haar zucht naar avontuur haar eerst naar de “jungle” in Calais voerde heeft ze inmiddels aspiraties als vrouwelijke 007. Men zou het ook over Mata Hari kunnen hebben maar dan overschatten we haar en doen we deze legendarische dame zwaar tekort. Want ze gaat spioneren! En wel bij de PVV.




Triomfantelijk kirt ze alsof ze het wiel heeft uitgevonden. Infiltratie en entratie is zo oud als de weg naar Rome. Door politieke opponenten, justitie en geheime diensten. Alles is ooit al gedaan. Een slim politiek apparaat zal ware vertrouwelijke dingen dus altijd uit handen van niet vertrouwelingen houden. De enige weg die ooit tot resultaten lijdt is vaak die van het zakkende verstand. Van het hoofd naar tussen de benen. Mocht Anne Fleur dus aspiraties op dit vlak hebben zal ze naast haar vele linkse hobby projecten eens moeten gaan werken. En wel in het oudste beroep.

Noot 1: Bijvoorbeeld de opdracht; dood de afgodendienaars waar ge hen maar vindt.

Noot 2: Heb uw naaste lief als uzelf. De bekende andere wang toekeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten