woensdag 25 mei 2016

MOORD EN DOODSLAG !!!!!


Als u geitenwollen kuttenkoppen en moslims echt op de kast wil krijgen dan raad ik u aan voor uw sociale media profiel te poseren met een zwaard. In mijn geval een van een Roemeense kennis die woont in de buurt van de Zwarte Zeekust. Een eeuwenoud familie zwaard, waar ooit veel moslims mee zijn afgeslacht. Vrees niet, ten tijde van de Roemeense onafhankelijkheidsstrijd tegen de Ottomanen. Tijdens diezelfde visite ben ik ook nog op de gevoelige plaat vastgelegd met een sjaal van de “jonge pioniers”” (Ceausescu Jugend) en nee, ik ben geen communist.

Maar of ze los gingen. John Sonnemans (@mensextremist) als eerste. Hoe verwonderlijk. Maar ook B-artiest Convex-Kafka(@Convex_Kafka) , C-politicus Ibrahim Wijbenga (@ibrahimwijbenga) en een of andere agressieve Turk die me uitnodigde voor robbertje bridge in open riool Amsterdam stoorden zich enorm aan een onschuldige vakantiefoto. De laatste nodigde me uit het zwaard mee te nemen. Maar hoe graag ik ook in RoemeniĆ« vertoef ik bewaar fysieke agressie tot….de eindstrijd. Die er volgens de gevestigde orde nooit gaat komen want we leven allemaal in zo'n fijn vreedzaam multicultureel land (dat laatste betitel ik zelf liever als land waar mislukt multi-etnisch experiment plaatsvind, dat terzijde). En zo waren er meer mensen die bibberden van angst van zo’n enge foto. Meestal mensen als Johnny.

Ben ik een vechtlustige, moorddadige en wapenlustige zot? Geenszins. Ik vind zwaarden wel mooier dan de meeste moderne wapens. Mijn wapenarsenaal beperkt me tot een anderhalve hand sierzwaard, stijl late middeleeuwen, dat ik slechts koester omdat het cadeau van een dierbare vriend is. Een zwaard dat gewoon te koop is in middeleeuwse/hekserij winkels tussen de pentagrammen en wierook rommel. En wettelijk geen enkel obstakel vormt. Verder twee bamboe stokken van de tijd dat ik nog een jonge sportieve God was en de Filipijnse vechtkunst Escrima beoefende alsmede Jeet Kun Do. Op niet al te hoog niveau want in die tijd was ik vooral professioneel pogo specialist op metal/punk/oi!/hardcore concerten. Mijn blauwe plekken of een incidenteel oog kwamen doorgaans dus niet van de sport. En, o ja, ik heb nog ergens een stootkussen.

Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten. Het is niet verwonderlijk dat linksextremisten die 99 procent van alle politieke agressie in Nederland op hun kerfstok hebben en 50 % van de politieke moorden van de laatste decennia er aanstoot aan nemen net als moslims die 99 procent van het wereldwijde terrorisme op hun kerfstok hebben net als de andere 50 procent van de politieke moorden in Nederland. Grappig in deze is dat een van de meest moorddadige teksten van moslims genaamd is “vers van het zwaard” (Soera 9:5), dood de afgodendienaars waar ge hen maar vindt.

Een jonge pionier sjaal maakt me geen communist. Een pose met een familiezwaard maakt me geen moordlustige of gewelddadige zot. De weinige keren dat ik in mijn leven een conflict fysiek oploste was dit altijd met blote handen (en een incidenteel been). Geboren in een dorp dat bekend stond als “messentrekkers” weigerde ik zelf altijd dergelijke rommel te gebruiken en dwong zelfs vriend ermee te kappen. Tijdens mijn tijd als combattant was ik neutraal over mijn gevoel betreffende vuurwapens. Niet het gevaarlijke type (Sonnemans???) die er van bibberde maar ook niet het gevaarlijke type die er een glans van in de ogen kreeg en wellicht een stijve. Ik verwerp geweld dat niet uit zelfverdediging is. En in tegenstelling tot veel socialistisch volk en partijen inmiddels ben ik ook nog tegen imperialistische oorlogen buiten Europa. Net als veel nationalisten overigens. Fin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten