donderdag 19 mei 2016

WE HEBBEN EEN CLUBSKE OPGERICHT....


Heel vaderlandslievend Nederland had gisteren weer een bron van ergernis. Nu splinterpartij Denk van Turken Kuzu en Öztürk weer een nieuw “kopstuk” hebben toegevoegd aan hun clubske (noot: kent u dat liedje nog?) te weten Sylvana Simons. U weet toch dat negerinnetje die een tijd geleden helemaal los ging tegen die arme Martin Simek omdat die arme man het woord “zwartjes” in de mond nam tijdens een dialoog (en voor Sylvana uiteraard een monoloog) over bootvluchtelingen. De arme man probeerde zijn vege lijf nog te redden door te stellen ook met een kleurlinge getrouwd te zijn maar de furie was ontketend.

Naast Farid Azarkan van clubske “Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders” (noot: de facto een contradictie overigens) om Marokkanen te paaien hebben de marionetten van Erdogan nu dus een dame erbij weten te halen om Surinaamse en Antilliaanse mensen te paaien. Eerlijk is eerlijk, electoraal een slimme zet voor de partij Denk. Of het een slimme zet is in het grote plaatje valt te bezien. Hierover later meer. De wet is de wet. Kuzu en Öztürk hebben op een lage maar niet verboden manier zetelroof gepleegd bij de PVDA. En hier kon ik ergens wel om lachen. Dit trucje was al vaker uitgehaald en waar een ezel zich geen twee keer tegen dezelfde steen stoot doen sociaaldemocratische ezels dit dus keer op keer. Nu is de vijfde colonne partij dus haar potentieel aan het vergroten. En de door Kuzu gehoopte vijf zetels zouden best wel eens gehaald kunnen worden. Obama bewees het in de VS. De gekleurde medemens stemt vaker op basis van de onderbuik op een soortgenoot dan met zijn of haar verstand.

Inmiddels valt er genoeg te lachen met Denk, en vooral Kuzu. Deze man is een persiflage op een persiflage. Wat ik voor hem vind spreken is dat hij tenminste eerlijk kleur bekend. Voor volkerenmoord, voor het opsluiten van columniste en voor kliklijnen. Sterke zet overigens van hem om betreffende de kamerstemming over de Armeense holocaust een hoofdelijke stemming aan te vragen. Bij de man van zes ton verkondigde hij gisteren dat de Turkse kamerleden van andere partijen in de kamer een ander geluid hieromtrent laten horen dan in gesprek met Turkse organisaties. Google eens het woord “Taqiya”. Waar deze dus duidelijk een dubbele agenda hebben weten we bij Denk tenminste wat we eraan hebben. En juist dit gedrag zal hen electoraal geen kwaad doen. Op korte termijn.

Op lange termijn zou hij zijn grootste demoon, Geert Wilders van de PVV weleens in de kaart kunnen spelen. De man die Kuzu ’s-nachts sidderend doet zweten in bed. Allereerst zullen werkelijke Nederlanders (die het met een paspoort moeten doen) een vreemdelingenpartij niet echt toejuichen. De hakken zullen in het zand worden gezet. De kampen gekozen. Laat het kamp dat het meest de belangen van de werkelijke Nederlander behartigd op dit moment nu net het kamp zijn van de man die Kuzu een kankergezwel beschouwd (noot: niet netjes om te schelden met een ziekte, zeker niet deze verschrikkelijke, en zo rolbevestigend). Een zege voor Denk zou in dit opzicht dus ook weleens een nog grotere zege voor de PVV kunnen betekenen. Een pyrrusoverwinning van jewelste. Ook zullen de partijen ter linkerzijde en de sociaalliberalen van Pechthold een prijs betalen omdat degenen die op Denk gaan stemmen juist de kiezers zijn waar hun partijen het de laatste jaren (alleen nog) van moesten hebben. Daar deze partijen wel het intellect en de infrastructuur hebben die een Denk zeker nog niet heeft vermoorden ze wellicht wel de enige bondgenoot die echt nog een vuist (vuistje) zou kunnen maken tegen de vaderlandslievende dreiging. Bedankt! Of moet ik zeggen BeDenkt!

Zugabe:

Kuzu heeft al heel wat mensen bij elkaar weten te verzamelen die ik als ik onaardig zou zijn zou bestempelen als obscure zotten. Maar een minderheidsgroepering wordt tot nu toe nog niet aangesproken te weten de links-extremistische kraakjunks. Doorgaans SP of GroenLinks stemmers. Nu loopt er een beroepsactivist rond die ernstig op zoek lijkt te zijn naar zingeving. Zijn naam is Frank van der Linde (@frankvdlinde). Nu is zijn core business gearresteerd worden bij Pegida demonstraties. Maar deze man heeft meer in zijn mars. Lieve Kuzu, gun hem deze kans. Dan worden jullie leuker dan Village People.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten