woensdag 29 maart 2017

EINDSTRIJD ACADEMY

Omdat we de strijd uiteindelijk alleen winnen als we niet alleen volhardend en sterk zijn maar ook wijs organiseren we voor het eerst:


DE EINDSTRIJD ACADEMY


Naast scholing zal er volop plaats zijn voor gezelligheid en, het zal plaatsvinden in Brabant, een bourgondisch feest. Om de drempel laag te houden zal het gratis zijn maar verzoeken wij u wel vooraf aan te melden. Vol = vol. Wat staat er op het programma:


- Nederlandse cultuur wat is dat dan ? Forumdebat met daarna mogelijkheid tot vragen door het publiek. meer info over het forumdebat volgt.


- De vaderlandslievende kiezer wordt genegeerd. Hoe straffen we de regenten en hun trawanten ? Werkgroep bespreking.


- Hoe om te gaan met linkse agressie? Open debat.


De academy zal plaatsvinden op 3 juni vanaf 1400. Om onze betrokkenheid met de natuur te benadrukken bij goed weer in een prachtig stuk Brabant. Bij slecht weer is er een alternatief. De locatie is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer dus probeer met iemand mee te rijden. Wie toch met het openbaar vervoer komt zal worden opgevangen en moet zich klaarmaken voor een kleine 1,5 kilometer wandeling door de natuur.


Neem mee wat u denkt nodig te hebben aan voedsel en drank. Iedereen staat vrij wat extra mee te nemen voor minder bedeelde kameraden. Aanmelden kan via mijn twitter account (via pm)
AHJvanGool of laat hier een bericht achter met uw mailadres. Verder via de bekende weg.


VADERLANDSLIEVENDE GROET !!!!!!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten