donderdag 14 april 2016

Solidair met de helden op de barricaden !!!


Zaterdag 26 maart nam ik deel aan en was spreker bij de demonstratie tegen het asielbeleid van de gemeente Loon op Zand. In mijn geboortedorp Kaatsheuvel. Daar kwam mij ter ore dat op de ochtend van de demonstratie een inwoner van dit dorp met enorm machtsvertoon door vele agenten van zijn bed was gelicht om een facebookbericht. Wat ik ervan begreep is dat hij de figuren van een lokale (extreem)linkse partij PRO3 in wat expliciete bewoordingen kennelijk gemaakt had dat ze niet deugen. Dit laatste is volgens mij overigens ook gewoon zo. Laten we blij zijn dat justitie in Nederland een zodanig vertrouwen heeft in de veiligheid in ons land dat ze een dergelijke capaciteit vrij kunnen maken op een zaterdagochtend.

Van de man in kwestie, die toch nog op tijd bij de demonstratie kon zijn en het karakter had dit nog te doen, begreep ik dat hij inmiddels een geldboete heeft ontvangen van een kleine 400 euro wegens groepsbelediging van de lokale club kaviaarsocialisten. Hoeveel is de vrijheid van meningsuiting ons waard die bijna absoluut is voor linkse drammers en bijna onbestaand voor vaderlandslievende mensen? Dan liggen de voorgedrukte formulieren zowat klaar zullen we maar zeggen. Ik roep iedereen op om als hij/zij hierom geeft deze moedige man te steunen. En het hoeft nog niets te kosten ook!

Wat wil namelijk het geval. Een van de partijleden van het obscure clubje is Tonny van Wezel. Ook kaderlid van de FNV. Iemand die het dus prima vindt om mensen op te laten pakken die een andere mening dan hem zijn toegedaan. Weet u wat een FNV lidmaatschap kost? Voor de meeste mensen ruim 16 per maand. Zeg dus heden uw FNV lidmaatschap op (voor arbeidsgeschillen is een rechtsbijstandsverzekering aan te bevelen en zeker goedkoper) en gebruik een gedeelte van dit geld als steuntje in de rug voor deze moedige man, zijn naam is bij mij bekend (niet openbaar wegens mogelijke extreemlinkse contacten PRO3). Wees solidair met de onzen !!!!!!! Wilt u gewoon doneren maar vakbondslid blijven is dit natuurlijk ook toe te juichen maar wellicht is het dan opportuun bij een vakbond te gaan die niet mensen als van Wezel in zijn gelederen heeft. Van mij krijgt de man in ieder geval een bijdrage.

Daar justitie schijnbaar veel tijd over heeft en ook grote waarde lijkt te hechten aan uitingen op de sociale media heb ik in ieder geval besloten aangifte te doen tegen Rene Valk, een vriendje van PRO3. Deze meent op facebook te mogen stellen dat ik bij een verboden politieke partij heb gezeten wat onwaar is. En dus laster en of smaad. Valk is een niet al te helder licht in mijn ogen en al een man op leeftijd. Dus van zijn bed gelicht hoeft hij van mij niet te worden. Maar gelijke monniken gelijke kappen. Vervolgd worden wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten