donderdag 23 juni 2016

LACHEN MET LINKS DEEL 5: NOT IN MY SQUAT BACK YARD

Voor wie dacht dat de politie inzet tijdens de Pegida demonstratie in Breda tegen crimineel kraaktuig; er is altijd een overtreffende trap. Daarover straks meer. Maar waar dit artikel vooral over gaat; hoe gastvrij zijn linkse mensen, van de grachtengordel kaviaarsocialisten tot de kraakjunk, zelf?

Hoe denkt de Amsterdamse D’66 en Groenslinks stemmende elite.

 http://nieuws.tpo.nl/2016/06/17/beslist-fatsoenlijke-enclave-ijburg-weigert-asielzoekers/

In nota bene een linkse krant stond begin dit jaar een artikel over pand van gepensioneerde figuren uit progressieve Jehova kringen. Om goed te doen wilde de belangenvereniging van eigenaren een aantal gelukszoekers plaatsen. Wat op grote weerstand stuitte. Ook weet ik uit betrouwbare bron dat geen Paul de Leeuw, Claudia de Breij, Femke Halsema enzovoorts “arme sloebers” op zolder heeft genomen.

En hoe gaan de knokploegen van links, de kraakjunks, om met deze vermeende hulpbehoevenden ? Uit Duitsland kreeg ik de volgende voorbeelden verstrekt. In Kreuzberg moeten 300 politieagenten 22 arbeiders beschermen tegen criminele krakers. Ze vonden ook nog een vuurwapen.

http://www.bz-berlin.de/berlin/friedrichshain-kreuzberg/wieder-grosser-polizeieinsatz-in-der-rigaer-strasse-94

 

Dat dit geen op zichzelf staand geval betreft bewijst volgende artikel….

 
https://volksbetrugpunktnet.wordpress.com/2016/06/20/refugees-welcome-aber-nicht-bei-uns-linksradikale-weigern-sich-asylbewerber-auzufnehmen/

In Nederland wil de kraakbeweging nog wel eens een extra pandje kraken voor dit doel. Maar uit betrouwbare bron vernam ik dat ze, een enkele nacht in Vrankrijk daargelaten, hun eigen gratis woonruimtes en wietpanden ook niet graag opofferen voor dit doel. In Amsterdam is groot tekort aan ruimte. Dus als ze zo begaan zijn met deze “arme sloebers” waarom staan ze hun panden dan niet af voor dit doel om net als fatsoenlijke mensen huur te gaan betalen?Andere arbeiders en studenten doen dit ook. Zelfs, ja Koos kraker, andere bijstandstrekkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten