zaterdag 4 juni 2016

STOP ISLAMITISCH VERZUIM !!!!!!!!!!!

"Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk

behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke

gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan."

Aldus artikel een van onze grondwet. Je kan het ermee eens zijn of dit artikel zin heeft of juist de vrijheid van mensen, de vrijheid om een voorkeur te hebben voor een bepaalde groep mensen, ernstig beperkt. Feit is dat dit artikel nu bestaat en dus in acht moet worden genomen. Toch wenst de premier van ALLE Nederlanders alleen moslims een fijne religieuze feestdag toe. Nooit de meerderheid van zijn bevolking. DIT HAD IK AL VOORSPELD !!!!!!

En toch wordt door de onderwijsinspectie alleen maar kritisch gekeken naar illegale afwezigheid van leerlingen, men noemt dit ook wel spijbelen, op rijke elite scholen en vooral na christelijke feestdagen en nationale schoolvakanties. Niet tijdens het islamitische ramadan en suikerfeest. Deze maakt dus aantoonbaar onderscheid. Maar laten we niet gemeen zijn. Wie weet hebben de mannen en vrouwen van de onderwijsinspectie het druk. Wellicht krijgen ze ook maar opdracht. Laten we deze mannen en vrouwen dus een handje helpen !!!!!!!!!!

Hoort u dat op de school van uw zoon of dochter (of op welke dan ook) verzuimd wordt buiten de reguliere vakanties of merkt u dit zelf laat dit dan weten. Met de meldingen wordt vertrouwelijk omgegaan en anonimiteit wordt gegarandeerd. De school in kwestie zal worden benaderd (hoor en wederhoor) alvorens er een melding uit zal gaan naar de onderwijsinspectie indien nodig. Wij zijn niet deze inspectie of willen hun taken overnemen. Maar wij helpen graag een handje mee.

Mail naar : stopislamitischverzuim@outlook.com

Dit is een eenrichting adres. De informatie zal worden gebruikt om de scholen te benaderen en daarna eventuele andere autoriteiten. Vragen over deze actie kunnen wel via deze website gesteld worden.

Laten we er samen aan werken dat in Nederland in gelijke gevallen iedereen gelijk behandeld wordt !!!!!!!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten