vrijdag 10 juni 2016

VAN DER STEUR WORDT WAKKER !!!!!!

 
In tegenstelling tot aangiftes tegen Wilders in scene gezet door moskeeën en linkse politici, met voorgedrukte formulieren al klaarliggend, of door klaagnegerinnen wordt er weinig gedaan met beledigingen, smaadschrift tot en met dreigingen met moord en doodslag door nieuwkomers of extreemlinks. Vreemd. Men zou zelfs cynisch kunnen stellen dat er bewust met twee maten gemeten wordt.

Toen een rappende B-artiest Trump en Wilders een nekschot toewenste heb ik in plaats van Nederlandse justitie de CIA en FBI maar getipt. Nu al doeltreffender maar zeker mocht Trump president worden. Ik zal ze ter zijner tijd zeker nog een keer aan dit feit herinneren. Ook deed ik dit jaar aangifte tegen mocro vmbo gedrocht die vindt dat PVV stemmers “door hun kkr hoofd geschoten moeten worden”. Overigens ook van smaadschrift jegens een geitenwollen kuttekop die beweerde dat ik bij een “verboden partij” zou hebben gezeten. Aangifte doen helpt!!

Natuurlijk vinden veel mensen dit eng en daar moeten we begrip voor hebben. Maar zolang als justitie alleen selectief (ter rechterzijde) sociale media filtert en intimiderende huisbezoeken doet moeten we zelf wel proactief hierin zijn. Wat doen ze bijvoorbeeld met ene Ferona Pitt die 14 miljoen Nederlanders in bus van berg af wil duwen? Wat doen we met ene Treasuryking die zegt een terroristische aanslag te gaan plegen om onze onschuldige kinderen te gaan vermoorden? Ter vergelijking; iemand die dreigde met vuurwerk (het kan ook brand zijn geweest) bij een AZC werd gelijk van zijn bed gelicht en bestraft. Terecht. Maar waarom met twee maten meten?

Daar justitie het schijnbaar zo druk heeft dat ze haar prioriteiten meer heeft liggen bij een politicus die “willen jullie meer of minder marokkanen” vraagt en een klaagnegerin dan bij dreiging met geweld, moord en terrorisme moeten we hen een handje helpen. Graag roep ik iedereen op om voorbeelden van dergelijke uitingen op het web te printen of op te slaan op usb. Ik stel voor om deze dan begin september aan te gaan bieden aan minister van der Steur. Indien hij deze weigert aan te nemen zullen we ze tentoonstellen voor zijn ministerie, voor wat betreft de geprinte, en hier een manifestatie houden. Maar laten we hopen dat hij er een kop koffie aan wil spenderen. Meer info volgt op Eindstrijd !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten