donderdag 16 juni 2016

OVERPEINZING OVER VEILIGHEID HOMOSEXUELE MEDEMENS


Feiten :

-De jihadgroep Al-Thabaat roept ’lone wolves’ op ’ongelovige sodomieten’ te vermoorden, ’waar je hen ook maar kan vinden’. De haat-affiches zijn verspreid via Telegram-accounts van IS-fans.

-Inmiddels is bekend dat veel vluchtelingen in het bijzonder en moslims in het algemeen met groepen als IS sympathiseren.

-In Orlando doodde islamitische kasthomo, zeg maar wat Tofik Dibi tot voor kort nog was, 49 mensen en raakten velen gewond.

-Eerlijk is eerlijk. Nationalistische partijen en de tot “rechts populistische” partijen zijn minder vergaand in pleidooien voor homorechten als progressieve en sociaalliberale. Echter zeker niet minder vergaand als (klein)christelijke.

-Alle niet nationalistische dan wel “rechts populistische” partijen zullen blijven doorgaan met de import van mensen die de religie aanhangen waar zoveel draagvlak blijkt te bestaan voor de mening van clubs als IS en Al Qaida. Alleen eerstgenoemde partijen zullen dit indammen of zelfs herstellen.

KIES MAAR.

Graag daag ik iedereen die meent dat er onwaarheden worden verteld in bovenstaande verhaal daag ik uit deze te weerleggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten