zondag 26 juni 2016

WAT JE ZEGT BEN JE ZELF!!!!!! DE LEUGENS VAN DE EUROFIELEN ONTMASKERD

Veel rancuneuzer dan eurofielen heb je ze niet. Nu het Britse volk de wijze beslissing heeft genomen om de Brusselse maffia een middelvinger te tonen breekt de hel los. De Britse ouderen moeten het ontgelden. Die in de ogen van de eurofielen niet vroeg genoeg dood zijn gegaan en nu "de toekomst van de Britse jeugd verknallen". Iemand fluisterde me toe dat Guy Verhofstadt en Alexander Pechtold een plan in de maak hebben om het kiesrecht te beperken tot 67. Graag zou Alexander ook pro- actieve euthanasie willen bevorderen en het plan van wijlen partijgenote Borst weer uit de kast willen trekken, de pil van Drion. Hopelijk allemaal satire.

 

In hoeverre is de bewering waar dat de ouderen het feestje voor de jongeren hebben verziekt. De opkomst statistieken volgens Skynews:

 
18-24: 36%

25-34: 58%

35-44: 72%

45-54: 75%

55-64: 81%

65+: 83%


Zie hier de leugen van de eurofielen. De enige jongeren die massaal voor "Remain" zijn vaak nog studerende en niet belasting betalende goedmensen die worden geïndoctrineerd door linkse docenten en politici. Ze namen de moeite niet om op te komen dagen voor het merendeel De werkende dertigers vooreen groot deel al niet meer. Die weten wat ze te verliezen hebben. Omslagpunt lag ongeveer zo rond de 36. Tekenend was een bebaarde begin twintiger(?) die bijna jankend verklaarde zo graag in Europa te gaan studeren (tot zijn dertigste?) wat nu onmogelijk zou worden en dat zijn studerende vrienden nu hun toelage van Europa (?) in gevaar zagen komen. Hij overwoog nu te emigreren. Geen groot verlies voor het Verenigd Koninkrijk.

 

Uiteraard waren grote denkers Paul Tang en Marit Maij samen met collega PVDA-er Dijsselbloem duidelijk in hun oordeel, gesteund door grachtengordel socialisten als Femke Halsema en Youri Albrecht, dat die vermaledijde "leave" stemmers een stelletje domme laagopgeleiden waren. Dat ze liegbeesten zijn toont onderstaande tabel:

 
https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-34035-13-001.png



 

Hoe kunnen immers de werkende mensen, pak hem beet tussen de 25 en 64, die zo massaal voor een "leave" kiezen dan allemaal laagopgeleid zijn? Wat veel meer aan de hand is; er is sprake van een omgekeerde klassenstrijd. Waar vroeger progressief voor de arbeiders opkwam laten zij deze nu massaal in de steek ten faveure van linkse manies als asielindustrie etc. De elite weet wel wat goed voor hen is. Nu komt de arbeider, onderklasse of middenklasse, in opstand en toont de elite hun electorale middelvinger. Voor wie het nog niet snapt; niet alleen in het Verenigd Koninkrijk zal dit gaan gebeuren maar in heel de westerse wereld. Getuige ook de komende victorie van Trump. Elite uw tijdperk is over !!!!!!!

 

Maar de grootste lading rancune kwam toch van Femke en Youri hun grote vriend Geert Mak. Een raar mannetje die stelde dat de Brexit voor Europa was wat 9/11 was voor de VS. Bijna drieduizend doden door terreur is naar Mak zijn maatstaven ongeveer even erg als de keuze voor autonomie van een volk. Dat ze het maar weten ! Geert Mak vind ik een enorme zak !!!!!


EU delenda est.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten